Kankercongres 2020 - 'Kanker: van onderzoek tot hoop' (online event)

Alle info en registratie via www.kankercongres.com

 

Wat is 'Kankercongres'?

Na het succes van vorige jaren wordt er op 28 november opnieuw een congres rond kanker georganiseerd. Omwille van de corona-crisis bieden we dit jaar echter geen fysiek event aan. Als veilig maar breed toegankelijk alternatief organiseren we een korter, online event dat bovendien gratis is voor de deelnemers.

Bekende experten brengen een kort en helder overzicht van de stand van zaken rond kankeronderzoek, behandeling (focus op immunotherapie) en erfelijkheid in kanker. Je kan ook terecht met al je vragen in de parallelle ‘meet-the-expert’ sessies rond borstkanker, darmkanker, bloedkanker, en kankeronderzoek en klinische studies. Via live polls en een chatbox voor vragen van deelnemers verzekeren we een interactief en laagdrempelig event. En dit alles in een professionele setting (live streaming vanuit een studio) en met technische ondersteuning om het event vlekkeloos te laten verlopen.

Alle informatie en registratie via www.kankercongres.com.

 

Doelgroep? Iedereen!

Met het congres mikken we op de brede interesse en deelname van patiënten en hun naasten, zorgverleners, artsen, onderzoekers, studenten en sympathisanten. De sprekers geven duidelijke en informatieve presentaties, bestemd voor een breed doelpubliek.

 

Organisatoren

Kankercongres 2020 is een initiatief van ‘Cancer Research Institute Ghent’ and ‘Kankercentrum UZ Gent’ ,‘Beautiful After Breast Cancer’ , ‘Stop Darmkanker’ , en het ‘Centrum voor Oncologisch Onderzoek ’ (UAntwerpen).

 

 

Herbeleef editie 2019 via de fotoreportage of bekijk de aftermovie hieronder