'SportYves tegen Kanker' 2024 - sportieve inzamelactie voor CRIG!

In 2018 werd SportYves opgericht door de familie en vrienden van Yves De Lausnay die overleed aan maagkanker. Ondertussen is het initiatief uitgegroeid tot een warm evenement ter ere van alle families die geconfronteerd worden met kanker, onder het motto #IedereenZijnYves.

We zijn enorm vereerd dat de opbrengst van de jubileumeditie (al de 5de keer!) van deze actie opnieuw integraal naar CRIG gaat, en willen dan ook zoveel mogelijk mensen oproepen om te gaan aperitieven, supporteren en/of sporten!

Op zaterdag 22 juni verwelkomen de organisatoren je vanaf 17u in hun zomerbar 'AperitYves tegen Kanker' waar je met een hapje en een drankje kan genieten van een optreden van 'Cincloon' en vanaf 21u kan supporteren voor onze Rode Duivels, want de EK-wedstrijd België - Roemenië zal op groot scherm worden getoond! Op zondag 23 vindt het sportevenement zelf plaats en kan je voor het goede doel lopen, wandelen of fietsen.

Voor de CRIG onderzoekers: omdat we zichtbaar willen zijn op het event, kunnen we een CRIG sportshirt voorzien voor CRIG onderzoekers die zich inschrijven voor 1 van de activiteiten. Het kan ook leuk zijn om enkele CRIG collega's te ontmoeten op het event! Daarom maakten we een Google sheet waarin je kan aanduiden voor welke activiteit je registreerde, wanneer je zal aanwezig zijn en welke maat voor je CRIG shirt je zou willen. Ook bezoekers van de summer bar kunnen hun aanwezigheid aanduiden.

Alle info en tickets via hun website.

SportYves2024