Kankercongres 2023 - 'Kanker, van onderzoek tot hoop'

Alle info en registratie via www.kankercongres.com
 

Wat is het Kankercongres?

Na het succes van de voorbije jaren wordt in november de 8ste editie van ons congres rond kanker georganiseerd in Gent. Bekende experten (waaronder ook vele onderzoekers uit CRIG) brengen een helder overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kankeronderzoek, preventie en vroegtijdige opsporing, en behandeling. We bieden ook parallelle sessies aan waar de aanwezigen kunnen interageren met de experten en standhouders. Een paneldebat met relevante opiniemakers (gemodereerd door Ivan De Vadder) sluit de dag af. Alle info en inschrijven via www.kankercongres.com
 

Voor wie?

Met het congres mikken we op de interesse en aanwezigheid van professionals, onderzoekers en zorgverleners, patiënten en hun naasten, studenten en sympathisanten. De sprekers geven duidelijke en informatieve presentaties (in het Nederlands), bestemd voor een breed doelpubliek. Iedereen kan volgen.
 

Organisatoren

Kankercongres 2023 is een initiatief van ‘Cancer Research Institute Ghent’ en ‘Kankercentrum UZ Gent’ ,‘Beautiful After Breast Cancer’ , ‘Stop Darmkanker’ , en het ‘Center for Oncological Research ’ (UAntwerpen).

 

kankercongres 2023