RUN TO KICK - KickCancer inzamelingsactie

De missie van KickCancer is om elk kind met kanker te genezen. Om dat doel te bereiken, steunen ze wetenschappelijk onderzoek en willen zij de motivatie, kennis en inspiratie van alle betrokken personen samen brengen. Ook binnen CRIG kregen al verschillende onderzoekers steun van KickCancer.

Elk jaar organiseert KickCancer de RUN TO KICK familie liefdadigheidsloop. Deelnemers mogen 2 km, 5 km of 10 km lopen (in groep of individueel), op voorwaarde dat ze elk minstens 200€ hebben ingezameld (100€ voor kinderen en studenten).

Omwille van de coronacrisis, zal RUN TO KICK 2020 dit jaar uitzonderlijk overschakelen op een “connected-modus". Dit houdt in dat elke loper kan kiezen waar en wanneer hij/zij loopt, maar dat er wel een online live ceremonie wordt georganiseerd voor alle lopers op 27 september. Dus om het met hun woorden te zeggen: 'Word een kicker, creëer een team met je familie, vrienden of collega's, werf fondsen als een echte kampioen en help KickCancer met het financieren van onderzoek naar kinderkanker, het vinden van nieuwe behandelingen en het verbeteren van bestaande behandelingen.'

Meer info en inschrijven via hun website.